Cotlet tiganesc

de ianculubita in Porc, 4 Mar 2013 | 5525 vizualizari

 

Auzisem ca rromii cand gatesc,pun in vase tot ce le cade in mana si tot ce gasesc dar nu mi-a venit sa cred ca este atat de buna,de aceea am facut si eu

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 200 g ciuperci
  • 100 g sunca
  • 1ceapa
  • 1pahar vin rosu
  • 1borcan rosii in bulion(puse de mine din toamna)
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • 3 catei de usturoi mari
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet tiganesc:

Cotletele usor batute,condimentate cu sare si piper,le trecem prin faina apoi le prajim si le scoatem pe farfurie;

in uleiul ramas calim sunca taiata suvite,o scoatem,adaugam ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele le scoatem si pe ele;

in tigaie daca nu mai avem ulei mai punem 2 linguri si calim ceapa tocata marunt,adaugam vinul si lasam sa fiarba 1-2 min pana se evapora alcoolul apoi adaugam rosiile pasate si lasam sa fiarba incet;

dupa ce a scazut,adaugam cimbru,boia,dafin,carnea,2 cani cu apa,sare si lasam pe foc acoperit 40 min;

a venit randul ciupercilor sa le adauga,apoi sunca si usturoiul pisat;

mai lasam 5min. apoi servim cu piure de cartofi.

Sa aveti pofta!chiar este buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet tiganesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

04.03.2013, 19:39

Mmmm ce bunatate!

Zamfira 1

04.03.2013, 21:07

faina si foarte buna

diana_k 1

05.03.2013, 08:42

mmmm vreau si eu o portie..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori romanesti la gratar :) preparati in livada bunicilor